Home   Afhalen.   Bezorging.   Staffelkortingen.   Helpdesk.   Hoe te bestellen.
Nederlands 
Zoek:   
Email: 
Producten

 AANBIEDINGEN
 Afspraakkaartjes Kadobonnen
 Desinfecterende middelen voor huid en instrument
 Etherische olie. Douche en Badschuim
 Hars,Harsapparaat en harsproducten
 Kapper
 Latex handschoenen (nitril+vinyl)
 make up penselen,hars-maskerkwast,wimpertang,
 Manicure pedicure producten pedicure benodigdheden
 Huidverzorgingsproducten. massagemiddelen
 Nagelstyliste
 Paraffine en paraffinebad
 Pincet en huidinstrumenten
 Refectocil wimperverf
 Schoonheidssalon apparatuur
 Scrubzout
 Textiel
 Visagiekoffers en trolleys
 Wegwerp artikelen en disposables
 Zonnebankproducten
Winkelwagen
Aantal Product
Productinformatie

Harsapparaat (geschikt voor paraffine spray & hars)    
1 harsapparaat, 10 harspatronen honing (brede roller), 100 harsstrips, 250ml aftertreatment oil.

Harsapparaat (geschikt voor paraffine spray & hars)

Artikelcode: 1222

Het harsapparaat is voorzien van 4 compartimenten met vensterglas voor het verwarmen van 75/80/100gr harspatronen, de traploze instelbare temperatuur met thermostaat is goed af te stemmen op de verschillende soorten hars.


Harsapparaat kopen. Bekijk ook onze andere harsapparaten door te klikken op AANBIEDINGEN bovenaan de pagina.

Harsen
Harsen is een behandeling die je zorgvuldig moet uitvoeren. Het is belangrijk dat je hygiënisch werkt. Onzorgvuldig en onhygiënisch handelen kan problemen veroorzaken. In de markt zijn er tal van harsapparaten, soorten hars en verschillende soorten strips die je kunt kopen. Maar waar moet je nu op letten bij aanschaf? Op deze en nog veel meer vragen geven wij jou antwoord!

Aanschaf van een harsapparaat
Harsen begint al bij het aanschaffen van het harsapparaat. Waar je op moet letten is dat je een harsapparaat aanschaft waar harspatronen inkunnen met verschillende formaten harsrollers; kleine harsrollers die je in het gezicht kunt gebruiken, middelgrote harsrollers voor oksels en bikinilijn en grote harsrollers voor rug, benen en armen. Verder moet temperatuur regelbaar zijn. Sommige harspatronen zitten los in het harsapparaat en zijn erg heet om vast te pakken, als je daar tegen kunt is het geen probleem zoniet een speciale los omhulsel gebruiken die om het harspatroon schuift en daardoor bescherming bied tegen de warmte van het harspatroon, of kies voor een harsapparaat waar het harspatroon in het harsapparaat blijft zitten tijdens het harsen. Je kunt ook een harspot aanschaffen met een harskwast voor het harsen van het gezicht. Dit is een verplicht onderdeel van het schoonheidsspecialistenexamen. In de praktijk wordt echter veel meer met harspatronen gewerkt

Voorkom infectie!
Hygiëne is van groot belang bij harsen. Je werkt op een huid met bacteriën en harsen kan er ook voor zorgen dat je klant een beetje bloedt. Desinfectie met 70% alcohol is daarom van belang, maar er is meer nodig. Een verwisselbare kop bijvoorbeeld. Jij wil toch ook niet dat jouw klant door jouw toedoen een schimmel oploopt of zelfs erger? Iedere groothandel verkoopt losse koppen. Bewaar daarom voor iedere klant de kop of gooi na gebruik de kop weg en neem het op in je prijs. Leg dit ook uit aan de klant. Deze zal juist begrip hebben voor het feit dat jij zo hygiënisch werkt! Hars daarnaast ook nooit over wondjes of een dunne huid, deze huid trek je eenvoudig stuk.

Strips in alle soorten en maten
Voor iedere plek op het lichaam kun je strips kopen. Wat je ook kunt doen is een grote strip op een rol kopen en deze zelf in de juiste maat knippen; kant en klare strips zijn duurder. Let daarnaast op je materiaalkeuze. Papieren strips zijn goedkoper.

Ieder huidtype haar eigen hars
Voor iedere huid is er een geschikte hars. Azuleenhars is geschikt voor de gevoelige en snel geïrriteerde huid.

Het harsen.
Stap 1:
Verwarm het harspatroon. De hars opwarmen tot het licht en stroperig is en niet uit het harspatroon komt lopen bij het omdraaien.

Stap 2:
Reinig en desinfecteer de huid.

Stap 3:
Controleer de temperatuur aan de binnenkant van je pols.

Stap 4:
Breng de hars gelijkmatig aan in de richting van de haargroei.

Stap 5:
Breng de strip stevig aan, zorg dat je een gedeelte vrijhoudt om vast te pakken, door middel van drukken en wrijven.

Stap 6:
Span de huid met je vrije hand, of vraag je klant mee te spannen, en trek de strip vervolgens tegen de haargroeirichting in, en strak langs de huid af. Zo voorkom je ingegroeide haartjes.

Stap 7:
Herhaal stap 4, 5 en 6, eventueel met nieuwe strips of vouw de strip dubbel. Let er dan wel op dat je strip vastpakt bij de vouw. Let op: Hars maximaal twee maal dezelfde plek!

Stap 8:
Koel de huid, verwijder harsresten met een harsverwijderaar(olie) en desinfecteer de huid nogmaals. Epileer eventuele overgebleven haartjes.

Stap 9:
Breng een kalmerende crème aan.Tips voor het harsen.
Zorg dat je kamertemperatuur +/- 20 graden is. Is het te koud, dan zal de hars blijven plakken. Wanneer het te warm is zal je de haren niet goed kunnen verwijderen. Wanneer de hars blijft plakken, breng dan een nieuwe laag hars aan en probeer het opnieuw. Breng om de resterende hars te verwijderen een harsverwijderaar aan op een handdoek. Tissues scheuren namelijk gemakkelijk en blijven plakken. Gebruik bij oksels altijd talkpoeder en breng daarna de hars aan. Zweet zorgt er namelijk voor dat de hars niet goed plakt en talk neemt het vocht op.
79,95 €

Aantal
 
 

Algemene leveringsvoorwaarden. Garantie ruilen en retourneren. Staffelkortingen. Wie zijn wij. Disclaimer. Veiligheid en privacy.