Home   Afhalen.   Bezorging.   Staffelkortingen.   Helpdesk.   Hoe te bestellen.
Nederlands 
Zoek:   
Email: 
Producten

 AANBIEDINGEN
 Afspraakkaartjes Kadobonnen
 Desinfecterende middelen voor huid en instrument
 Etherische olie. Douche en Badschuim
 Hars,Harsapparaat en harsproducten
 Kapper
 Latex handschoenen (nitril+vinyl)
 make up penselen,hars-maskerkwast,wimpertang,
 Manicure pedicure producten pedicure benodigdheden
 Huidverzorgingsproducten. massagemiddelen
 Nagelstyliste
 Paraffine en paraffinebad
 Pincet en huidinstrumenten
 Refectocil wimperverf
 Schoonheidssalon apparatuur
 Scrubzout
 Textiel
 Visagiekoffers en trolleys
 Wegwerp artikelen en disposables
 Zonnebankproducten
Winkelwagen
Aantal Product
Productinformatie

Harspot verwarmer AKTIE!    
Harspot verwarmer AKTIE! met GRATIS 1KG honighars en 100 brede harsspatels.

Harspot verwarmer  AKTIE!

Artikelcode: 0005

De harspot verwarmer is geschikt voor het verwarmen van harsblokken en harspot van 400 gram of 800 gram. Klik en kies uit welke inhoud harspot verwarmer het beste bij uw situatie past.

Een harspot verwarmer voor blikken moet een regelbare thermostaat hebben. Immers verschillende harssoorten hebben een verschillende applicatietemperatuur. Zo heeft in olie oplosbare hars in blik meer warmte nodig dan bijvoorbeeld in water oplosbare hars in blik. Dat moet je zelf kunnen instellen. Opvallend is dat deze regelbare thermostaat geen temperatuuraanduiding heeft, maar een "standen"indeling of bijvoorbeeld een oplopende schaal. Per harssoort is het een kwestie van langzaam opvoeren van de warmte en regelmatig testen van de temperatuur, totdat je de juiste applicatietemperatuur hebt gevonden. Dat heeft de eerste keer wat tijd nodig, maar heb je eenmaal de juiste temperatuur gevonden, dan kun je de harspot verwarmer daarop laten staan. Gebruik je meerdere soorten hars, dan werken streepjes of plakkertjes op je harspot verwarmer handig, mits je dezelfde hars blijft gebruiken en onder ongeveer dezelfde omstandigheden harst.

Behalve dat er een regelbare thermostaat op een harspot verwarmer moet zitten, moet deze thermostaat ook nauwkeurig en precies werken. Vooral bij het verwarmen van en werken met harde striploze hars, is een juiste applicatietemperatuur van belang. De hars moet immers voldoende warm en vloeibaar worden aangebracht EN nog voldoende kunnen krimpen tijdens het afkoelen. De stand van de thermostaat een milimeter verder of terug zetten, moet dan een zo klein mogelijk effect op de temperatuur hebben, zodat je net die juiste en optimale stand kunt vinden.

Harde striploze hars: Deze hars breng je ook met een spatel op, maar dikker dan de soft wax of vloeibare hars. Na het afkoelen lijkt de hars op een dun plastic laagje, waarvan je een puntje losmaakt. Aan dit puntje trek je de hars vervolgens snel van de huid af. Harde striploze hars werkt door het inkapselen van haren. Harde striploze hars is vooral geschikt voor het harsen van gevoelige delen zoals gezicht, oksels en bikinlijn.


71,00   55,00


Aantal
 
 

Algemene leveringsvoorwaarden. Garantie ruilen en retourneren. Staffelkortingen. Wie zijn wij. Disclaimer. Veiligheid en privacy.