Home   Afhalen.   Bezorging.   Staffelkortingen.   Helpdesk.   Hoe te bestellen.
Nederlands 
Zoek:   
Email: 
Producten

 AANBIEDINGEN
 Afspraakkaartjes Kadobonnen
 Desinfecterende middelen voor huid en instrument
 Etherische olie. Douche en Badschuim
 Hars,Harsapparaat en harsproducten
 Kapper
 Latex handschoenen (nitril+vinyl)
 make up penselen,hars-maskerkwast,wimpertang,
 Manicure pedicure producten pedicure benodigdheden
 Huidverzorgingsproducten. massagemiddelen
 Nagelstyliste
 Paraffine en paraffinebad
 Pincet en huidinstrumenten
 Refectocil wimperverf
 Schoonheidssalon apparatuur
 Scrubzout
 Textiel
 Visagiekoffers en trolleys
 Wegwerp artikelen en disposables
 Zonnebankproducten
Winkelwagen
Aantal Product
Productinformatie

Refectocil wimperverf Nr. 1 Zwart    
15 ml Refectocil wenkbrauwverf/wimperverf Nr.1 Zwart + application stickArtikelcode: 1500

De klassieke Refectocil wimperverf/wenkbrauwverf Nr.1 Zwart kleurt wimpers en wenkbrauwen puur diep zwart.


Refectocil gebruiksaanwijzing. Voor het gebruik van Refectocil wimperverf voor wimper en wenkbrauw.
Voor langblijvende schoonheid, gemakkelijk en veilig te gebruiken, korte applicatie tijd en beste kleur resultaat tot wel 6 weken.

Voorbereiding voor het verven.
Verwijder voorzichtig de oog make-up voor het verven van de wimpers of wenkbrauwen met Refectocil Demaquillant, om het beste resultaat te behalen moeten de wimpers of wenkbrauwen droog en olievrij zijn, pak nu 2 Refectocil wimperblaadjes, breng Refectocil verzorgende huidcreme aan op de klant zijn onderste ooglid en de achterkant van de Refectocil wimperblaadjes, doe de Refectocil wimperblaadjes recht onder de oogwimpers van allebei de ogen om te voorkomen dat er verf op de huid komt.

Voorbereiding verf.
Direct voor het verven mix 2cm Refectocil wimperverf met 10 druppels Refectocil Oxidant vloeistof (of 15 à 20 druppels Refectocil Oxidant Creme) in een mengglaasje, meng dit met de meegeleverde applicator, als de klant zijn ogen heeft gesloten kunnen de wimpers worden geverfd, verf daarna met de haargroei mee de wenkbrauwen met dezelfde tint of lichter, laat afhankelijk van de gewenste kleurintensiteit de verf 5 à 10 minuten inwerken,

Schoonmaken van de wenkbrauwen na de inwerktijd.
Verwijder de wimperverf met een droog katoenen wattenschijfje, als de wimperverf op de huid is gekomen kan je dit verwijderen met een katoenen wattenschijfje met Refectocil color cleanser, Refectocil color cleanser niet direct op de huid rond de ogen of de wimpers gebruiken.

Schoonmaken van de wimpers na de inwerktijd.
Na de inwerktijd de Refectocil wimperblaadjes verwijderen door ze direct van het ooglid los te halen zonder met de wimperblaadjes over het ooglid te schuiven, verwijder de overtollige wimperverf met een droog katoenen wattenschijfje, de moeilijk verwijderbare wimperverf met een katoenen wattenschijfje met water, de ogen van de klant moeten altijd gesloten zijn tijdens het schoonmaken.

Refectocil gebruiksaanwijzing. Voor het selecteren van de beste kleur.
Maak lichte wimpers zichtbaar, accentueer de volle lengte door het kleuren van de punten die zijn gebleekt door zon en water,
Het beter laten uitkomen van de lichte wenkbrauwen, door de lichte wenkbrauw te vergelijken met een hoofdhaar wordt het mogelijk om de juiste kleur wimperverf te zoeken.

Refectocil gebruiksaanwijzing. Voor het bleken met wimperverf Nr.0 Blond.
Maakt de wimper of wenbrauwen lichter tot 3 shades zodat het beter combineert met het geblondeerde hoofdhaar en blonderen voor het verven met wimperverf refectocil nr.4 en wimperverf refectocil nr.4.1 geeft een meer intenser kleureffect.
Voorbereiding: In een mengglaasje 2cm wimperverf Nr.0 Blond en 20 à 25 druppels Refectocil Oxidant creme meng dit met de applicator.
Bleken: wanneer de ogen gesloten zijn breng je de gemengde substantie aan op de wenkbrauwen met de applicator, inwerktijd 5 à 20 afhankelijk van het gewenste blondeer effect.
Schoonmaken van de wenkbrauwen: Na de inwerktijd de overtollige wimperverf met een droog katoenen wattenschijfje verwijderen, de moeilijk verwijderbare wimperverf met een katoenen wattenschijfje met water verwijderen, voor het verven met wimperverf refectocil nr.4 en wimperverf refectocil nr.4.1 na het bleken de wenkbrauw opnieuw reinigen met katoenen wattenschijfje met Refectocil Demaquillant.
Het laten inwerken van de kleuren Nr1, Nr1.1, Nr2, Nr2.1, Nr3, Nr3.1, is 5 à 10 minuten.
Het laten inwerken van de kleuren Nr4, Nr4.1 is 10 à 20 minuten.
Het laten inwerken van de kleur Nr0 is 5 à 20 minuten

Allergietest.
Meng 1cm Refectocil wimperverf met 1cm refectocil oxidant 3%, smeer dit aan de binnenkant van de elleboog of achter het oor laat het indrogen voor 72 uur, ontstaat hierna een allergische reactie geen kleurbehandeling geven.

Refectocil wimperverf Nr.0 Blond kleurenkaart

Refectocil wimperverf Nr.1 t/m Nr.4.1 kleurenkaart


4,75
Staffelkorting:
10 = 3,99
20 = 3,50

Aantal
 
 

Algemene leveringsvoorwaarden. Garantie ruilen en retourneren. Staffelkortingen. Wie zijn wij. Disclaimer. Veiligheid en privacy.